Shuffleboard til privat bruk

Det har blitt mer og mer vanlig at privatmarkedet kjøper seg et shuffleboard for hjemmebruk. Shuffleboard er et pent møbel som passer inn i det fleste hjem. Vi har rimelige shuffleboard med høy kvalitet i forskjellige utførelser og lengder. Det mest vanlige lengdene for shuffleboard til privat hjemmebruk er 9 og 12 fot, vi selger mye av disse lengdene, ønsker du et 16, 18 eller 22 fot kan vi ordne med dette.

Det er utrolig hyggelig å spille shuffleboard sammen med gjestene, det skaper ekstra hyggelige kvelder. Ved kjøp av nytt shuffleboard følger alt tilbehør med som: Børste, sand/wax, silikonspray, pucker også kalt vekter og stener. Det er fire røde og fire blå. Det hender vi også har brukte shuffleboard på lager, ta kontakt hvis dette er av interesse.

Ønsker du pris på frakt og montering kan vi være behjelpelige med dette. Vi garanterer for at du blir fornøyd med våre prisgunstige shuffleboard produkter.

Shuffleboard kan på mange måter minne om curling hvor man kan legge guard-stener, klinke ut motstanderen og man samler poeng pr sten. Hver runde kan hvert lag sanke inntil 4 poeng pr. sten. Første lag til å samle 15 poeng vinner gamet. Det er ingen tidsbegrensinger på spillet. Man kan spille akkurat så lenge man vil og vi lover deg at tiden kommer til å fly og du vil bli hekta, akkurat som oss!

Shuffleboard vil gjøre for vår tid det billiard gjorde for 80-tallet

Offisielle spilleregler for shuffleboard:

1. Hver spiller har 4 pucker hver – rød eller blå.

2. Førstemann som oppnår 15 poeng vinner.

3. Alle pucker skal over sperrelinjen som er markert i
starten av 1-poengsfeltet, hvis ikke fjernes de fra spillet.

4. Den eller de puckene i samme farge som er nærmest
enden er poenggivende.

5. Begge føttene må være bak 1-poenglinjen nærmest
spilleren.

6. Det er ikke lov å skyte to pucker samtidig.

7. Hele pucken skal være i poengfeltet
(ikke nok at den bryter linja).

8. Hvis man ikke blir enig hvem som skal strø bordet,
trekker man. I turneringer skal dette ikke være en av
spillerne.

Nordic shuffleboard 12 fot Standard for utleie og salg

Nordic shuffleboard 12 fot Standard for utleie og salg