Bowlingkjegler til shuffleboard

Våre bowlingkjegler til shuffleboard er av meget høy kvalitet og er laget for bruk på alle shuffleboardlengder 9, 12, 14, 16, 18, 20 og 22 fot. De er laget av solid trevirke som tåler langvarig bruk. Brett for nøyaktig plassering av shuffleboardkjegler på shuffleboardplaten følger med.

Det er morsomt og kombinere dette med tradisjonell shuffleboardspilling og mange syntes dette er like så artig som og spille med stener.

Pris 1 150,- ink mva.
Fraktpris: 210,-

shuffleboard bowling sett

shuffleboard bowling sett

kjegler til shuffleboardbowling

kjegler til shuffleboardbowling

bowlingkjegler til shuffleboard

bowlingkjegler til shuffleboard

Regler:
De første standardiserte reglene ble etablert 9. september 1895, det samme året som Den amerikanske bowlingkongressen. Reglene er senere endret ved flere anledninger, bl.a. i forbindelse med innføring av automatiske kjeglereisere. Det følgende er basert på gjeldende regelverk fastsatt av de amerikanske og britiske forbundene.

Poeng:
I korte trekk går spillet ut på at man får to forsøk på å felle 10 kjegler ved å kaste en kule langs bowlingbanen, så reises kjeglene på nytt, og dette utføres 10 ganger. Hver kjeglereisning kalles gjerne en rute, idet man fører poeng i et skjema bestående av 10 ruter.

Poeng gis slik:
Hvis alle kjeglene felles på første kast, kalles det strike (

[straik]), som gir 10 poeng pluss bonus for de to neste kastene. Ved strike er ruten vanligvis ferdig etter det ene kastet. Hvis man får strike i tiende rute, tar man imidlertid to ekstra kast for å få den riktige bonusen.

Hvis alle kjeglene felles i løpet av to kast, kalles det spare ([spér]), som gir 10 poeng pluss bonus for det neste kastet. Ved spare i tiende rute tar man ett ekstra kast for å få bonusen.

Hvis ikke alle kjeglene felles på to kast, gis ett poeng per felt kjegle. Dette gir ikke bonus.

Maksimalt resultat i en serie er 300 poeng, som oppnås ved 10 strike etter hverandre og 2 ekstra strike i bonuskastene i tiende rute. Eksempler på noen serier er gitt i skjemaet til høyre, der spare er markert med / og strike med X (utregningen vises ved å holde pekeren over rutene).