Shuffleboard på Puber

Shuffleboard har de siste årene blitt meget populært også i Norge. Mange puber og utesteder har begynt å utplassere våre shuffleboards. Det er et meget sosialt og underholdende spill som man kan holde på med lenge uten å gå lei. Det kan lages turneringer og mye moro med våre shuffleboard. Det er ingen hemmelighet at våre shuffleboard skaper glede og flere faste kunder til ditt sted.

Nordic Shuffleboard finnes i mange forskjellige lengder og modeller så vi har det riktige bordet som passer inn hos deg. De kan også monteres nærmest helt inntil en vegg uten å påvirke spillegleden, men litt plass rundt bordet er å foretrekke.

Vi vil påstå at vi har billige shuffleboard men fortsatt med den beste kvaliteten. Vi produserer selv på egen fabrikk og dette sørger for rimelige priser til deg som kunde uten fordyrende mellomledd.

Fabrikken importerer de beste råvarene som Canadisk lønnetre og polymeroppskrift fra USA. Er du på utkikk etter et shuffleboard til din bedrift, eller ønsker et i privat eie, kan du kontakte oss for et uforpliktende tilbud.

Hvor mye plass er nødvendig bak bordet for å spille shuffleboard på pub?

En av de vanligste shuffleboard spørsmål er hvor mye plass som kreves for å plassere et shufflebord. Hvor mye plass trenger du bak bordet for å stå og hvor nær veggen kan du sette på bordet. Shuffleboard krever ikke så mye plass som et Biljardbord, biljard krever bakover slag, sideslag og man kan regne ca 5×5 meter for plassering av biljardbord.
Platen playfield (med polymertopp) Som du spiller på er alltid ca 4-5 tommer kortere på begge langsider enn størrelsen på shuffleboard vuggen. Når vi snakker om shuffleboard bord størrelse 14 fot. Dette betyr at skapet eller kabinettet som holder shuffleboard platen er 14 fot (427 cm) Lang. Spille platen du spiller på ville være ca 12 fot og 8 tommer lang (ca 386 cm).

Du trenger ikke strekke seg noe utover kanten av shuffleboardet når du skal skyve pucker, og all bevegelse er gjort innenfor i shuffleboard bord kabinettet eller vuggen.
Så du trenger ikke mye plass i det hele tatt på hver side av bordet, heller ikke i lengderetningen. Hvis du har en elektronisk poengsum enhet på ditt shuffleboard må du la det være litt ekstra klaring til veggen, ca 5-7 cm.

Når det kommer til plassen bak ryggen din når du står ved shuffleboardet holder det med ca 50-70 cm. Du må tillate akkurat nok plass mellom vuggen og veggen. Men en 12 fots bord (366 cm) vil kreve ca 16 fot (488 cm) av veggplassen hvis du følger vår 2 fot regel.

Nordic shuffleboard logo under playfield

Nordic shuffleboard logo under playfield