Shuffleboard på hoteller

Mange hoteller benytter seg av våre shuffleboard som et ekstra godt tilbud til sine gjester. Ved å utplassere et shuffleboard i baren, konferansesenter eller i forbindelse med fellesarealer skaper man en ekstra hyggelig atmosfære. Gjestene hygger seg med shuffleboardet samtidig som hotellet får en ekstra inntekt hvis det er en av hensiktene.

Tilbakemeldinger fra våre hotellkunder er meget positive og de forteller at gjestene ofte reiser tilbake for å akkurat benytte seg av shuffleboardet i fritiden eller i forbindelse med en eventuell konferanse, kurs, fest, eller event.

 

Hvor mye plass er nødvendig bak bordet for å spille shuffleboard på hoteller?

En av de vanligste shuffleboard spørsmål er hvor mye plass som kreves for å plassere et shufflebord. Hvor mye plass trenger du bak bordet for å stå og hvor nær veggen kan du sette på bordet. Shuffleboard krever ikke så mye plass som et Biljardbord, biljard krever bakover slag, sideslag og man kan regne ca 5×5 meter for plassering av biljardbord.
Platen playfield (med polymertopp) Som du spiller på er alltid ca 4-5 tommer kortere på begge langsider enn størrelsen på shuffleboard vuggen. Når vi snakker om shuffleboard bord størrelse 14 fot. Dette betyr at skapet eller kabinettet som holder shuffleboard platen er 14 fot (427 cm) Lang. Spille platen du spiller på ville være ca 12 fot og 8 tommer lang (ca 386 cm).

Du trenger ikke strekke seg noe utover kanten av shuffleboardet når du skal skyve pucker, og all bevegelse er gjort innenfor i shuffleboard bord kabinettet eller vuggen.
Så du trenger ikke mye plass i det hele tatt på hver side av bordet, heller ikke i lengderetningen. Hvis du har en elektronisk poengsum enhet på ditt shuffleboard må du la det være litt ekstra klaring til veggen, ca 5-7 cm.

Når det kommer til plassen bak ryggen din når du står ved shuffleboardet holder det med ca 50-70 cm. Du må tillate akkurat nok plass mellom vuggen og veggen. Men en 12 fots bord (366 cm) vil kreve ca 16 fot (488 cm) av veggplassen hvis du følger vår 2 fot regel.

Shuffleboard 12 fot Elite inklusive tilbehør

Shuffleboard 12 fot Elite inklusive tilbehør