Bruksområder

Her i menyen bruksområder kan du lese mer om hvor og hvorfor det kan lønne seg og sette ut et shuffleboard fra Nordic shuffleboard. Vi leverer kvalitet til en lavere pris enn de fleste på markedet. Vi designer og produserer våre shuffletables på en av verdens ledende fabrikker.

Ved å kjøpe produkter av oss kan du være sikker på at du får beste kvalitet til lavest mulig pris, ingen fordyrende mellomledd belastes deg ekstra. Våre rimelige shuffleboardprodukter benyttes over store deler av Norge og vi kan trygt påstå at vi er en av de ledende aktørene på det Norske markedet. God service med lave priser er viktig for oss for at du som kunde skal bli fornøyd.

Ønsker du å lese mer om bruksområder for Nordic Shuffleboard kan du gjøre dette med og trykke på undermenyene.

Shuffleboard kan på mange måter minne om curling hvor man kan legge guard-stener, klinke ut motstanderen og man samler poeng pr sten. Hver runde kan hvert lag sanke inntil 4 poeng pr. sten. Første lag til å samle 15 poeng vinner gamet. Det er ingen tidsbegrensinger på spillet. Man kan spille akkurat så lenge man vil og vi lover deg at tiden kommer til å fly og du vil bli hekta, akkurat som oss!

Shuffleboard vil gjøre for vår tid det billiard gjorde for 70 og 80 tallet!

Offisielle spilleregler for shuffleboard:

1. Hver spiller har 4 pucker hver – rød eller blå.

2. Førstemann som oppnår 15 poeng vinner.

3. Alle pucker skal over sperrelinjen som er markert i
starten av 1-poengsfeltet, hvis ikke fjernes de fra spillet.

4. Den eller de puckene i samme farge som er nærmest
enden er poenggivende.

5. Begge føttene må være bak 1-poenglinjen nærmest
spilleren.

6. Det er ikke lov å skyte to pucker samtidig.

7. Hele pucken skal være i poengfeltet
(ikke nok at den bryter linja).

8. Hvis man ikke blir enig hvem som skal strø bordet,
trekker man. I turneringer skal dette ikke være en av
spillerne.

 

Litt mer regler:

Har du noen gang lurt på hvordan man spiller shuffleboard? Her er de vanligste shuffleboard reglene som generelt gjelder for de fleste spill. Reglene krever vanligvis at du vekselvis bytter skyver, for hånd, alle 4 vektene (pucker) mot de fra motstanderen. Prøv å gjøre det til den høyeste scorings området på shuffleboardet uten å falle utenfor enden av brettet inn i vuggen (vantet). For å tjene poeng vektene må være lengst ned brettet. Noen av strategien og moro virkelig kommer inn i bildet når du slår av motstandernes vekter, distansere dem eller bruke vekter for å beskytte andre med høyeste scoring.

Vanligvis de vanligste spillene spilles enten 15 eller 21 poeng. Avsnittene under dekker shuffleboard spilleregler for de mest kjente (og morsomme) shuffleboard spill. Vi håper du finner disse spilleregler nyttig for nytelse av ditt Nordic shuffleboard.

Shuffleboard Spilleregler skårings eksempel: Hvis en Rød vekt er den mest fjerntliggende vekt fra spille enden ved avslutningen av en runde, blir Rød vinneren av runden, og bare Rød kan score. For å bestemme Rød score, totalt verdien av hver Rød Vekt som ligger foran den ledende Blå vekt. Røde vekter som enten blokkert eller som ligger bak den ledende Blå Vekt ikke er scoret. Hvis det ikke er noen blå vekter øvrige i styret, har alle gjenværende Røde vekter scoret.

Shuffleboard 12 fot Elite inklusive tilbehør

Shuffleboard 12 fot Elite inklusive tilbehør

Nordic shuffleboard 12 fot Standard for utleie kjøp og salg Nordic shuffleboard 12 fot Standard for utleie og salg Shuffleboard 12 fot Standard for kort og langtidsutleie