Shuffleboard 12 fot Classic inklusive tilbehør

Shuffleboard 12 fot Classic inklusive tilbehør
Classic er et meget pent og robust shuffleboard som er laget i de beste materialer. Det er benyttet Kanadisk lønnetre i spill platen samt samme materiale i ben og deler av vuggen. Classic leveres med hele 8 cm tykk plate som er belagt med 8mm polymer av beste kvalitet. Våre shuffleboard er også utstyrt med stag for justering av topplaten (den du spiller på) Det er utført meget bra og presist hånd verk ved konstruksjon av shuffleboardet, spill platen er laget med en svak konkav kurve som gjør bordet bedre og spille på. Det følger også med elektronisk poeng tavle på Classic og Elite modellene.

Trenger shuffleboardet ytterligere justering kan dette gjøres på stagene under bordet. Det er viktig og justere litt og litt, for mye stramming av platen på kort tid kan skade platen og forårsake sprekker i plate og polymer. Våre shuffleboard er nøye justert før utlevering og de er oppbevart i riktig miljø som sørger for minimal belastning på trevirke. Vi kan trygt påstå at vi er en av markedets beste shuffleboard leverandører som opererer med lave priser og høy kvalitet.

Teknisk data 12 fot Classic fra Nordic shuffleboard:

Lengder i fot: 12
Lengde i cm: 366
Bredde i cm: 79
Høyde i cm: 80
Lengde spilleplate i cm: 325
Bredde spillplate i cm: 51
Tykkelse spillplate i cm: 8
Tykkelse på polymer playfield: 8mm
Materiale spillplate: Kanadisk lønnetre
Materiale ben: Kanadisk lønnetre
Materiale vugge: Kanadisk lønn med stilfull kryssfiner i endene.
Pris: 55 000,- eks mva.
Pris: 68 750,- ink mva.

Eventuell frakt og montering tilkommer.

Ved kjøp av nytt 12 fot eller lengre Classic shuffleboard fra Nordic shuffleboard følger det alltid med 8 stener (4 blå og 4 røde) 1x Børste, 1x boks med shuffleboard strøsand og elektronisk poengtavle. Ønskes det silikonspray og shuffleboard cleaner har vi dette på lager. Alle våre kunder får rimelige priser på tilbehør til våre shuffleboards!

Nordic shuffleboard 12 fot Classic inklusive tilbehør

Nordic shuffleboard 12 fot Classic inklusive tilbehør